Gastrofish Projesi kapsamında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle biraraya geldik. Yunanistan’ın Aigio şehrinde katıldığımız eğitimle ilgili bilgileri öğrencilerle paylaştık.
Birliğimizden Haberler TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARAFINDAN 2021 YILINDA KAPSAMA ALINACAK RİSKLER, ÜRÜNLER VE BÖLGELER İLE PRİM DESTEĞİ ORANLARINA İLİŞKİN KARAR (KARAR SAYISI: 3205) 25.11.2020
Birliğimizden Haberler KAMU SPOTU HAZIRLIK KOMİTESİ 24 OCAK 2013 TARİHİNDE ANKARA’DA TOPLANDI 31.01.2013
Birliğimizden Haberler DENİZLERDE FAALİYET GÖSTEREN BALIK ÇİFTLİKLERİNİN ÇEVRESEL YÖNETİMİ YÖNETMELİĞİ 28.10.2020
Birliğimizden Haberler FISHCAP PROJESİ “BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ SEKTÖRÜNÜN DURUMU – TÜRKİYE” WEBİNAR SANAL ÇALIŞTAYI 26.03.2021